یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴

با تجلیل از نویسنده بومی و ویراستار پیشکسوت؛

«آوای آبادی» در سمنان نواخته شد / روایتی از دیروز روستای علاء برای آیندگان

رونمایی کتاب

آیین رونمایی از کتاب «آوای آبادی» (روایت دیروز و امروز روستای علاء) با استقبال پرشور اهالی فرهنگ، ادب و هنر در سالن مجتمع فرهنگی هنری کومش سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان، آیین رونمایی از کتاب «آوای آبادی» (روایت دیروز و امروز روستای علاء) با استقبال پرشور اهالی فرهنگ، ادب و هنر در سالن مجتمع فرهنگی هنری کومش سمنان، برگزار شد.

«آوای آبادی» در سمنان نواخته شد / روایتی از دیروز روستای علاء برای آیندگان

این برنامه که با حضور سعید دهقان‌لو، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، جمعی از مسئولین استانی، نویسندگان، پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر و اهالی روستاهای علاء و کندو همراه بود، به همت انتشارات آشنایی و با ویرایش و مقدمه جعفر سیّد، نویسنده و پژوهشگر نام‌آشنای سمنانی، برگزار شد.

در این آیین، محبوبه بندری، نویسنده کتاب، در سخنانی با اشاره به دل‌نگرانی‌اش از فراموشی آیین‌های بومی روستای زادگاهش، از مشوقان خود به‌ویژه پدر مرحومش یادکرد که همواره بر ضرورت ثبت و ضبط خاطرات و تاریخ روستای علاء برای آیندگان تأکید داشت.

در بخش دیگری از مراسم، جعفر سیّد با تقدیر از تلاش نویسنده، روستای علاء را «ایرانی در مقیاس کوچک» توصیف کرد که دارای تاریخ، فرهنگ و آیین‌های غنی است. همچنین دکتر سلطانی‌پور، معاون اداره‌کل میراث فرهنگی استان، این کتاب را گامی ارزشمند در جهت صیانت از معماری بومی و سنن روستایی دانست.

در پایان مراسم، با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر مسئولین و مهمانان، از کتاب «آوای آبادی» رونمایی شد و طی آیینی، لوح تقدیر و هدیه‌ای از سوی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی به نویسنده و ویراستار اثر اهدا شد.

«آوای آبادی» در سمنان نواخته شد / روایتی از دیروز روستای علاء برای آیندگان

«آوای آبادی» در سمنان نواخته شد / روایتی از دیروز روستای علاء برای آیندگان

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 13 =